Co-preşedintele PPUSL, Maria Grapini, şi-a prezentat punctul de vedere oficial privitor la o posibilă candidatură a lui Cristian Popescu Piedone la Primăria sectorului 4, din partea partidului pe care îl girează împreună cu Ioan Ghişe.

“Nu pot susține candidatura domnului PIEDONE pentru ca aş abandona propriile principii şi nu m-aş mai putea uita în ochii oamenilor. Dacă, în mod democratic, Biroul Executiv al partidului va valida candidatura domnului Cristian Popescu, voi fi nevoită să fac un pas înapoi, până la Congresul Partidului. Nu-mi asum candidatura, chiar dacă mulți cetățeni din sectorul 4 doresc sa-l aibă primar. Voi continua să cred că există oameni care vor susține candidați valoroşi, indiferent din ce partid vin şi vor exclude candidați asupra cărora planează suspiciuni sau sunt dovezi certe ca au încălcat legea si moralitatea”, a declarat Maria Grapini.

Co-preşedintele PPUSL s-a referit şi la contextul tragic, generat de momentul Colectiv, în ecuaţia Piedone: “Nu ştiu dacă este sau nu vinovat de tragedia de la Colectiv, acest lucru va fi stabilit de justiție. Ştiu doar că domnul Cristian Popescu Piedone are o urmărire penală si că a declarat, după imensa tragedie, că se va retrage din viața publică. Atunci, am apreciat declaraţia… Cred că toţi care se află în situații similare ar trebui să facă acest pas. Dacă şi-ar fi respectat cuvântul dat şi justitia l-ar găsi nevinovat, sunt convinsă ca peste patru ani ar putea fi ales cu succes.  A ratat o şansă de a se reabilita în faţa familiilor care au pierdut persoane dragi, în faţa propriei conștiințe si în faţa lui Dumnezeu”.

Co-preşedintele PPUSL cataloghează schimbarea deciziei personale a lui Cristian Popescu Piedone drept una total neinspirată, care îl duce în marea masă a celor care îşi încalcă propriile declarații şi principii.

“Am declarat public, de câte ori am avut ocazia, că şansa României este anul 2016! Acum trebuie să alegem raţional si in funcție de calitatile umane,profesionale si morale. PPU-SL este un partid care pune in centrul politicilor OAMENII!, a conchis Maria Grapini.

2017-10-03T06:13:31+00:00 April 21st, 2016|Diverse|0 Comments