Europarlamentarul Maria Grapini este inițiatorul dezbaterii pe tema combaterii dublului standard și, ulterior, al Raportului, din postura de membră a Comisiei IMCO. În cunoștință de cauză, așadar, joi, 18 aprilie, i-a replicat liderului PNL, Ludovic Orban, pe tema informației false lansate de acesta, în subiectul dublului standard la produsele care se vând în UE. Orban a declarat că reprezentanții PSD au permis perpetuarea dublului standard.

Maria Grapini a declarat: “Ludovic Orban habar nu are pe ce lume trăiește! Dacă nu citește si se lasă dus de nas de cei care sunt în PE din partea PNL si care ori lipsesc la vot- cazul Busoi-  ori nu stiu ce votează sa nu mai mintă! Ei s-au opus la final la vot, oricum nu a contat votul lor! Au votat de fapt sa rămână situatia actuală și să nu poată interveni autoritățile naționale în depistarea calității duale. Halal poziție!

Delegația PSD a inițiat, acum trei ani, dezbaterea pe această temă importantă! Acum, ANPC va putea amenda cu până la 4% din cifra de afaceri a companiilor care produc si vând produse cu conținut diferit sub același brand si ambalaj!

Ca si candidat PSD, mă voi bate, alături de delegația României să îmbunătățim Directiva, dar aceasta este o primă victorie!  , a declarat Maria Grapini.

2019-04-22T06:47:29+00:00 April 18th, 2019|Diverse|0 Comments