Sâmbătă, 3 decembrie, ora 10:30, la Hotel Timișoara, va avea loc lansarea candidaţilor PPU-Social Liberal pentru alegerile parlamentare, în prezenţa europarlamentarului Maria Grapini, lider naţional al umaniştilor.

La întâlnire vor fi prezenți preşedinţi de filiale ai PPU-Social Liberal din zona de vest, susţinători ai doctrinei umaniste, simpatizanţi.

Cei care vor să-i cunoască pe umaniști vor avea ocazia, în 3 decembrie, să le asculte propunerile, programul politic, să le adreseze întrebări și să stea de vorbă cu aceștia. Candidații PPU- Social Liberal sunt serioși, ambițioși și deciși să reprezinte Timișul în Parlamentul României, cu profesionalism și inteligență.

“Îi invit pe timișoreni și timișeni la evenimentul nostru politic, să asculte oferta umanistă cu care țintim spre Parlament, să-i cunoască pe candidații cu care eu mă mândresc, să le adreseze întrebări, să asculte ce țeluri au, pentru că au multe de spus și sunt adevărați profesioniști! Merită să fie votați, sunt oameni care și-au asumat să vină într-un partid nou, pur românesc, cu o doctrină social-liberală, care are ca obiectiv principal îmbunătățirea vieții oamenilor! Știm foarte clar ce și cum trebuie făcut! Între capitalismul sălbatic și egalitarismul populist, noi am ales calea de mijloc: prin educație, muncă eficientă, gestionarea corectă și inteligentă a resurselor, putem crește bunăstarea românilor. Dar,  pentru a pune în aplicare măsurile gândite, al căror impact l-am calculat, avem nevoie de susținere! Mizez pe realismul timișenilor și pe înţelegerea nevoii de schimbare a clasei politice actuale, prezentă și în Legislativul României. Cred în oamenii mei dragi din Timișoara, mă bazez pe toți cei care s-au săturat de politica mediocră actuală, deci pe cei care vor politica oamenilor pentru oameni! Îi aștept la acțiunea noastră, îi așteptăm, în 11 decembrie, la vot! E un drept pe care trebuie să-l luăm în serios!”, a spus Maria Grapini.

PPU-Social Liberal are liste complete de candidaţi în Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Călăraşi.