Dragi cetateni, va invit sa iesiti la vot in 25 mai. Este timpul sa demonstram ca intelegem importanta alegerilor pentru Parlamentul european.
Romania are dreptul si trebuie sa fie tratata cu respect si corect in familia europeana. De aceea este nevoie sa alegem pentru Parlamentul european romani care isi iubesc tara, care au demonstrat aici la ei acasa ca stiu sa lucreze pentru oameni, care stiu si pot  sa apere cultura, traditia, dar si capitalul autohton.
Implicarea fiecarui cetatean in alegeri este esentiala, doar daca suntem multi putem invinge raul!
Trebuie sa ne promovam mult mai mult si mult mai bine interesul national.
Votul din 25 mai este si un vot impotriva austeritatii impuse de popularii europeni.
Voi continua sa reprezint interesele clasei de mijloc in Parlamentul european, interesele mediului de afaceri, ale IMM-urilor.
Este nevoie sa luptam pentru locurile de munca ale tinerilor si voi putea face acest lucru in Parlamentul european.
Este anul care poate schimba raportul de forte in Parlamentul european, este anul in care poate incepe o politica puternic sociala, printr-o economie productiva, daca alegerile vor fi castigate de Alianta socialista de stanga si de centru stanga.
Da aceea trebuie sa iesiti la vot! Nu lasati ca altii sa decida pentru dumneavoastra! Implicarea pentru schimbare incepe cu votul la alegeri.
Veniti la vot in 25 mai si alegeti corect! Alegeti pe cei care apara interesele romanilor, nu pe cei care blameaza tara, oamenii si valorile romanesti.
Romanii au dreptul la o viata mai buna la ei acasa, la respect din partea europenilor.
Pentru acest lucru doresc sa va reprezint in Parlamentul european!
25 mai este ziua SCHIMBARII !
Fiti voi SCHIMBAREA  venind la vot !
Maria Grapini
candidat din partea Partidului Conservator in Alianta  PSD-PC-UNPR