[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

Europarlamentarul Maria Grapini le face o surpriză de suflet timișorenilor și nu numai, pe data de 17 decembrie, la ora 17, când, la Centrul de Afaceri din Zona Sălii Olimpia, timp de două ore, marele om de litere, inimă și simțire, Dan Puric va sta de vorbă cu ei! Este pentru a doua oară când Grapini îl aduce pe Dan Puric la Timișoara, după evenimentul emoționant din iarna anului trecut, după tragedia Colectiv, când, tot aici, artistul a susținut un spectacol caritabil, de strângere  de fonduri pentru solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluț.

De data aceasta, sâmbătă, în Sala Europa, actorul și regizorul Dan Puric va vorbi despre români și problemele lor, de fapt, așa cum declară va „mărturisi” despre generoasa temă, într-o diateză sensibilă, pornind de la spusele lui Gabriel Marcel: Occidentul are probleme, dar Răsăritul are taine. „Să începem cu problemele lor și să terminăm cu taina de-a fi român!”, este invitația mai mult decât incitantă, formulată de Dan Puric pentru Timișoara.

“E onorant să fac acest gest pentru oraș și cetățeni, mă onorează prietenia cu marele Dan Puric! Sper să fie un cadou sensibil, adus timișorenilor, în prag de Sfinte Sărbători! Nu are sens să vă spun eu CINE este Dan Puric, îi cunoaștem cu toții harul. Vă aștept, cu tot dragul, să petrecem o sâmbătă extraordinară, în compania lui! Intrarea este liberă, ușile sunt deschise pentru toți cei care doresc să-și hrănească sufletul, creierul și inima, cu doar câteva zile înainte de Crăciun!”, a declarat inițiatoarea acestui demers artistic, Maria Grapini.

Așadar, Timișoara va trăi un 17 Decembrie extraordinar, plin de semnificații și sensibilități, cum doar sub „pana” fină, dar profundă, a lui Dan Puric se poate întâmpla!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *