Romania a ramas coada Europei din multe puncte de vedere. Sau fruntasa Europei, daca ne luam dupa nivelul taxelor, nivelul coruptiei si nivelul ineficientei guvernarii.
Totusi s-ar putea face ceva?
Presedintele ne spune ca evaziunea, ca si furtul, constituie un sport national, premierul se lauda cu minunatele masuri anticriza luate, consilierii celor doi cinta pe aceeasi voce, ca asa trebuie sa fie intr-o criza!
Si totusi ce credeti ca se poate face? Sa asteptam viitoarele alegeri, dupa aceleasi legi aberante, care scot parlamentari sau alesi locali dupa citi bani cheltuiesc? Cei care nu au furat in tara asta nu pot si nu au bani sa arunce in stinga si in dreapta pentru a cumpara voturi!
Sa asteptam, uitind cum au ajuns unii ca alde Brinza in parlament, cu 30 de voturi si apoi sa-i ascultam 4 ani cum ne vorbesc filozofic la televizor?
Sincer, astept pareri.
Eu una, sunt dispusa sa lupt pentru dreptate, sa incerc sa schitez un portret de politician la care toti candidatii sa raspunda (poate ma ajutati) si sa intru in lupta electorala, sperind ca nu se vor mai redistribui voturi de la Vaslui la Timisoara.
Trebuie sa ne propunem sa convingem oamenii sa mearga la vot si sa se informeze pe cine voteaza.
Cu sinceritate,
Maria Grapini