Poate multi ati auzit deja de cazul lui DANIEL MADALIN MARUTA. Omul acesta, tinar, a fost lovit de o boala cumplita. Trebuie sa se opereze, dar suma este imensa pentru posibilitatile lui. Intrati pe www.danielraduta.ro si veti vedea despre ce este vorba. Nu se poate, daca esti OM, sa nu ai emotii si sa nu doresti sa-l ajuti. FELICITARI celor care au facut-o si sper din tot sufletul sa se adune repede diferenta de bani, singura solutie, pentru ca sistemul nostru de sanatate, dar mai ales birocratia prin care poti sa ajungi la vestitul formular aprobat de Casa de sanatate, ca sa mergi la operatie in strainatate, este cumplit. Am discutat zilele trecute cu deputatul Cezar Preda si l-am rugat sa-l ajute, pentru ca Daniel este din Buzau, iar domnul Preda este deputat de Buzau. Sper sa o faca, dar nu stiu cum sa ajunga mesajul la dumnealui. Poate ma ajutati cu o adresa de e-mail sau poate Daniel afla adresa domnului Preda.
Ma intreb insa citi din cei cu bani multi vor dona? Oare nu-si amintesc de spusele din batrini: „a fi OM e lucru mare, a fi domn e o intimplare „?
Le rog pe „ZINELE” care s-au ocupat de stringerea de fonduri, pe Mile de la Timisoara, sa se adreseze si direct la cei cu bani, care isi permit sa cheltuie suma poate intr-o seara, sa ajute !
Sper ca Daniel sa plece la operatie si sa se intoarca sanatos la sotie, sa se bucure de familie si de viata.
Doamne ajuta!
Maria Grapini