Așa cum am spus, continui să mă întâlnesc cu oamenii de afaceri.
Ieri am avut o întâlnire cu reprezentanții Consiliului Național al IMM-urilor. Mărturisesc sincer că întâlnirile cele mai plăcute sunt cele cu oameni alături de care am fost 23 de ani.
Am discutat două ore despre cum le putem face viața mai ușoara întreprinzătorilor, cum putem să sporim etica în afaceri și cum putem reda speranța și încrederea oamenilor de afaceri că merită să continue, aici la noi de acasă.
Aștept propuneri la cinci puncte asupra cărora am convenit și sper să avem anul acesta o lege a IMM-urilor care să ajute, nu să încurce și o lege nouă a insolvenței care să nu mai blocheze, mai ales pe întreprinzătorii mici.
Ca Ministru pentru IMM, Mediu de Afaceri și Turism, am sarcina grea de a convinge guvernul că este nevoie de o limpezire a regulilor de funcționare, de stabilitate și predictibilitate și de eliminare a evazioniștilor, cei care îi concurează pe cei cinstiți!
Nu este ușor, dar mi-am asumat asta și cred că, alături de asociațiile profesionale, patronate și camere de comerț, voi reuși.