COMUNICAT DE PRESĂ

Europarlamentarul Maria Grapini, împreună cu colegii umaniști din Argeș, organizează, (și) la Pitești, Conferința „Bucuria de a fi propriul tău stăpân – meseria, brățară de aur”!

Având o uriașă experiență în mediul de afaceri și cunoscută pentru demersurile pe care le face în sprijinul IMM-urilor dar și pentru încurajarea tinerilor în a deveni antreprenori, europarlamentarul Maria Grapini continuă, împreună cu colegii săi din PPU (social-liberal), conferințele intitulate „Bucuria de a fi propriul tău stăpân – meseria, brățară de aur”, evenimente prin care se oferă cât mai multe informații mediului de afaceri în sensul demarării unei afaceri sau calificării într-o meserie.

După succesele de la Timișoara, Iași și Brăila, caravana umanistă „Bucuria de a fi propriul tău stăpân – meseria, brățară de aur” continuă, în luna septembrie, cu conferința de la Pitești. Concret, europarlamentarul PPU (social-liberal), Maria Grapini, va organiza, cu sprijinul colegilor de la PPU (s-l) Argeș, joi, 23 septembrie, începând cu ora 14.30, la Hotel Ramada din Pitești, conferința „Bucuria de a fi propriul tău stăpân – meseria, brățară de aur”.

Cu această ocazie, sunt așteptați oameni de afaceri, reprezentanți ai administrației publice locale, membri PPU (s-l), dar și tineri dornici de a-și valoriza propriul potențial.

În cadrul conferinței, se va discuta despre provocările actuale de pe piața muncii, despre importanța economică deosebită a existenței diversității în meserii, precum și despre importanța ca fiecare dintre oameni să își urmeze vocația, să fie „omul potrivit, la locul potrivit”.

„Am decis să fac această caravană prin țară pentru a mă întâlni cu oamenii, să vorbim de aceste două lucruri, fiindcă au o legătură cele două titluri: Meseria brățară de aur și bucuria de a fi propriul tău stăpân. Bucuria de a fi propriul stăpân mai are și o altă latură. Cine vrea își poate folosi vocația și porni o afacere. Pentru a deschide o afacere este nevoie de vocație, informare, comunicare, prin politici publice care să ajute și cetățeanul și întreprinzătorul. Împreună prin solidaritate, prin unitate, putem să depășim obstacolele grele. Totul trebuie gândit în context european, fiindcă noi nu putem să fim desprinși de Uniunea Europeană unde ne aflăm și unde sunt anumite reguli“, a precizat eurodeputatul Maria Grapini.

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

Facebook
WhatsApp
Email
Printează