Invitație Conferintă

INVITAȚIE

În calitate de europarlamentar S&D, am plăcerea de a vă invita la o conferință care să vă aducă informații utile cu privire la rolul funcționării pieței interne a UE.

 

Conferința cu tema „Mediul economic- obstacole și oportunități” va avea ca invitați specialiști care vă vor aduce informații reale și concludente, atât la nivel național cat și la nivel european. Conferința va avea loc în data de 18 iulie 2022, ora 17:00, la Hotel Timișoara.

 

În cadrul conferinței, analistul și consultantul politic Sarmiza Andronic va prezenta, alături de mine, un studiu referitor la funcționarea pieței interne și posibilitățile de îmbunătățire, din perspectiva României. Doamna Florica Chiriță, Președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, ne va informa cum poate instituția pe care o conduce să ajute la funcționarea pieței interne.  Prof.univ.dr. Nicolae Ţăran, cunoscutul analist economic, va comenta rezultatele studiului realizat. Doamna lect. Univ. Doina Pârcălabu, secretar de Stat în cadrul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, ne va informa cât de importantă este crearea unei strategii demografice pentru UE și România. Expertiza Doamnei avocat Dr. Luminița Țundrea ne va ajuta să înțelegem importanța rolului  justiției în funcționarea Pieței Interne.

Scopul conferinței este de a prezenta rezultatele studiului funcționarea pieței interne și posibilitățile de îmbunătățire, din perspectiva României. Acest studiu este realizat din perspectiva obiectivelor grupului S&D și are drept scop informarea corectă a românilor cu privire la beneficiile apartenenței României la UE, astfel pentru a combate euroscepticismul cauzat de știrile false.

 

Vă aștept să confirmați  participarea la adresa de e-mail a asistentului meu, Donea Mihai-Florin: doneamihaiflorin@gmail.com sau la numărul de telefon 0720866120.

În cadrul conferinței, va avea loc și o rundă de dezbateri, în care veți putea pune întrebări la care veți primi răspunsurile cele mai pertinente de la cei invitați.

 

Vă aștept să fiți informați corect.

 

 

Cu stimă,

Europarlamentar S&D Maria Grapini

 

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

Invitație Conferință

Facebook
WhatsApp
Email
Printează