COMUNICAT DE PRESĂ

Eurodeputatul Maria Grapini, mesaj cu ocazia începerii noului an școlar: ”Accesul copiilor la educație este un drept constituțional. Multă sănătate, copiilor, părinților și profesorilor și succes în noul an școlar!”

Europarlamentarul PPU (social-liberal), Maria Grapini, a transmis, cu ocazia începerii noului an școlar, un scurt mesaj elevilor, profesorilor și părinților.

”Educația, cel mai de preț drept al copiilor!

Le urez copiilor și profesorilor un an școlar mai bun, cu rezultate mai bune, cu prezență fizică și fără întreruperea cursurilor.

Investiția în educație, din nefericire, nu a fost înțeleasă și, din acest motiv, avem mult prea multe probleme în școli. Prea mulți copii, mai ales în mediul rural, care nu beneficiază nici de infrastructura necesară, nici de profesori titulari!

Educația nu poate fi de calitate și trainică dacă nu există oameni bine pregătiți în domeniu și dacă nu există condițiile necesare pentru a o transmite. Accesul copiilor la educație este un drept constituțional și, în context, fiecare copil trebuie să beneficieze de el!

Din păcate, prioritățile politice ale guvernului au făcut ca, nici în acest an, să nu existe, la nivelul tuturor unităților de învățământ, condițiile optime pentru un nou an școlar!

Multă sănătate, copiilor, părinților și profesorilor și succes în noul an școlar!”

se arată în mesajul transmis de eurodeputatul, Maria Grapini.

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

Facebook
WhatsApp
Email
Printează