COMUNICAT DE PRESĂ

Eurodeputatul PPU (s-l), Maria Grapini, susține mamele care au copii cu probleme de sănătate: “Până la urmă, asta inseamnă umanism: să-ți pese de ceilalți și să cauți soluții să-i ajuți!”

 

Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR) susține prima ediție a întâlnirii din cadrul “Cafeneaua mamelor”, inițiată de Dana Mârșoane, o nouă membră a AFAR. Evenimentul va avea loc luni, începând cu orele 17,  în comuna Liebling, din județul Timiș.

În stilul său, implicat și dedicat comunității, președinta fondatoare a AFAR, europarlamentarul umanist, Maria Grapini, a devenit  membră de onoare a organizației care are drept scop susținerea mamelor care au copii cu probleme de sănătate și nu numai!

 “Cred în nevoia de susținere a celor care au probleme, cred în nevoia de comunicare și solidaritate. În context, am sprijinit înființarea acestei platforme pentru a ajuta mamele care au copii cu probleme de sănătate. Mă bucur mult că propunerea a venit de la o doamnă care este lider PPU( social-liberal) în comuna Liebling, din Timiș! Până la urmă, asta înseamnă umanism: să-ți pese de ceilalti și să cauți soluții să-i ajuți!”, a precizat Maria Grapini, care va fi prezentă la eveniment.

 

 

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Printează