COMUNICAT DE PRESĂ

Eurodeputatul PPU (s-l), Maria Grapini, susține mamele care au copii cu probleme de sănătate: “Până la urmă, asta inseamnă umanism: să-ți pese de ceilalți și să cauți soluții să-i ajuți!”

 

Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR) susține prima ediție a întâlnirii din cadrul “Cafeneaua mamelor”, inițiată de Dana Mârșoane, o nouă membră a AFAR. Evenimentul va avea loc luni, începând cu orele 17,  în comuna Liebling, din județul Timiș.

În stilul său, implicat și dedicat comunității, președinta fondatoare a AFAR, europarlamentarul umanist, Maria Grapini, a devenit  membră de onoare a organizației care are drept scop susținerea mamelor care au copii cu probleme de sănătate și nu numai!

 “Cred în nevoia de susținere a celor care au probleme, cred în nevoia de comunicare și solidaritate. În context, am sprijinit înființarea acestei platforme pentru a ajuta mamele care au copii cu probleme de sănătate. Mă bucur mult că propunerea a venit de la o doamnă care este lider PPU( social-liberal) în comuna Liebling, din Timiș! Până la urmă, asta înseamnă umanism: să-ți pese de ceilalti și să cauți soluții să-i ajuți!”, a precizat Maria Grapini, care va fi prezentă la eveniment.

 

 

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

Facebook
WhatsApp
Email
Printează