COMUNICAT DE PRESA  28 octombrie 2023

Eurodeputatul PUSL, Maria Grapini, invitat de onoare la dezbaterea “Literatura română – încotro?”
Europarlamentarul PUSL, Maria Grapini, va participa sâmbătă, 28 octombrie, în calitate de invitat de onoare, la dezbaterea “Literatura română – încotro?”, organizată de cenaclul RESPIRO.
Evenimentul, moderat de profesorul Viorica Bălteanu, va avea loc începând cu ora 17.00, în Sala ORPHEUM a Facultății de Muzică și se va bucura de prezența unor importanți scriitori timișoreni. Alexandru Crețescu va susține un recital de chitară clasică, iar reputatul sculptor Remus Irimescu și talentatul pictor Andrei Florin Băncilă vor expune lucrări memorabile. Dezbaterea va fi filmată, urmând a se face un DVD. De asemenea, textul conferinței va fi publicat într-o revistă în format cartaceu și online.
Aşa cum a demonstrat cu numeroase ocazii, eurodeputatul Grapini rămâne același susținător fervent al tradițiilor, culturii și artiștilor români. De asemenea, de mulţi ani, Maria Grapini promovează valorile româneşti, sprijinind, prin acțiuni concrete, artiștii plastici din Banat, sau organizând, împreună cu echipa umanistă din Timișoara, edițiile Cafenelei literare. Susținerea unor inițiative sociale, literare și artistice, reprezintă o prioritate pentru eurodeputatul umanist.

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

COMUNICAT DE PRESA  28 octombrie 2023

Facebook
WhatsApp
Email
Printează