COMUNICAT DE PRESA 26 August 2022

Eurodeputatul umanist, Maria Grapini, a participat, la Chișinău, la conferința “Un viitor verde pentru Moldova în Uniunea Europeană”!
La invitația Partidului Verde Ecologist, europarlamentarul umanist, Maria Grapini, a participat, astăzi, la Biblioteca Onisifor Ghibu din Chișinău, la o masa rotundă, cu participarea diasporei, care a avut ca temă “Un viitor verde pentru Moldova în Uniunea Europeană”.
Printre temele abordate, în cadrul conferinței, s-au numărat posibilitățile implicării reprezentanților diasporei moldave în viața politică a comunităților de reședință, dezvoltarea proiectelor de Economie Verde în Republica Moldova cu implicarea diasporei, necesitatea implementării votului electronic în epoca digitală pentru Republica Moldova și nu în ultimul rând viziunea diasporei asupra sistemului actual.
“Azi am participat, cu plăcere, la o dezbatere extrem de utilă, la biblioteca Ghibu din Chișinău, pe teme importante pentru cetățeni-economia verde, diaspora și votul electronic. Calitatea discuțiilor a fost la înălțime, ca și punctele de vedere ale celor prezenți!”, a spus eurodeputatul Grapini, la finalul evenimentului.
De menționat faptul că eurodeputatul Grapini a participat, joi, în calitate de invitat de onoare și sponsor general la concursul educațional „Moștenire”, concurs organizat anual de Asociația „Alianța pentru Sprijinirea Basarabiei”, care are loc în perioada 25 august, în orașul Durlești din Republica Moldova.

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

COMUNICAT DE PRESA 26 August 2022

Facebook
WhatsApp
Email
Printează