COMUNICAT DE PRESĂ

Europarlamentarul Maria Grapini, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului: “Copiii au nevoie, mai mult ca oricând, de modele!”

Europarlamentarul Maria Grapini, vicepreședinte PPU (social-liberal), a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului:

“Ziua Copilului ar trebui să fie în fiecare zi!

Să nu uităm ce spunea Nicolae Iorga: “Copilul nu datorează părintelui viața, ci creșterea”

Copiii au nevoie, mai mult ca oricând, de modele! Societatea, în ansamblu, dar mai ales cei care decid prin legi și reguli ar trebui să pună pe primul loc copiii!

“Copiii sunt mâinile cu ajutorul cărora atingem cerurile” (Henry Waro Beecher)

Educarea lor, pregătirea lor pentru ce va să vie, asigurarea unui mediu sigur şi predictibil trebuie să reprezinte o prioritate pentru toţi cei care gândim sănătos şi realist. Mi-aş dori să nu mai avem copii discriminaţi, fără şanse la educaţie sau la o viaţă normală. Mi-aş dori să nu mai existe, în România, copii trişti sau săraci, cu părinţi disperaţi că nu le pot oferi o zi de mâine senină.

De Ziua lor, le doresc tuturor copiilor să aibă liniște și pace acolo unde se află, să fie sănătoși, să aibă aripi pentru împlinirea fiecărui vis pe care îl au, să se bucure de oamenii de încredere care le oferă dragoste și căldură și să aibă curaj în ceea ce își propun să facă!

La multi ani, dragi copii, sănătate și o viață plină cu bucurii!”

 

 

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

Facebook
WhatsApp
Email
Printează