COMUNICAT DE PRESĂ 25 Ianuarie 2022

Europarlamentarul Maria Grapini, realeasă, în unanimitate, vicepreședinte al Comisiei pentru Piață Internă și Protecția Consumatorului: „Mă voi lupta să avem o mai bună reglementare, care să permită IMM-urilor să se dezvolte!”

 

Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, membru în Grupul S&D, a fost realeasă, marți, în unanimitate, în funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru Piață Internă și Protecția Consumatorului (IMCO).

„Sunt bucuroasă și onorată să reprezint, și în acest mandat, România, ca vicepreședinte al unei comisii importante pentru cetățeni. Mulțumesc grupului S&D și sper ca, împreună cu doamna președinte, cât și cu ceilalți vicepreședinți, să facem o treabă bună în comisia IMCO.

Ca umanistă, mă voi lupta să avem o mai bună reglementare care să permită IMM-urilor să se dezvolte, dar și ca cetățenii să fie mai bine protejați în fața invaziei de produse contrafăcute sau cu suprapreț! Faptul că am fost aleasă în unanimitate, la propunerea unei colege din Danemarca, contribuie la credibilitatea și imaginea României în UE”, a precizat europarlamentarul Maria Grapini.

În context, eurodeputatul umanist a mai spus că ține foarte mult la această comisie și că speră că va putea rezolva, în perioada următoare, împreună cu colegii săi, multe dintre problemele importante care se află pe agenda comisiei.

„Sper să avem, ca și comisie, mai multă putere. Acest lucru este foarte important pentru Piața Internă”, a mai menționat Maria Grapini.

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

COMUNICAT DE PRESĂ 25 Ianuarie 2022

Facebook
WhatsApp
Email
Printează