COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Europarlamentarul Maria Grapini, revoltată de oferirea unor stimulente materiale celor care se vaccinează: “Vaccinarea nu este o vânzare de produse la care faci promoție!”

 

Europarlamentarul PPU(s-l), Maria Grapini, s-a declarat revoltată de decizia autorităților de a oferi stimulente materiale celor care merg să se vaccineze.

“Vaccinarea nu este o vânzare de produse la care faci promoție! Decizia autorităților de a oferi stimulente materiale celor care merg la vaccinare este nu numai imorală dar, mai ales, periculoasă. Avem cele mai multe regiuni cu populație săracă, dar și cei mai mulți copii aflați în sărăcie, din Europa! Riscul de a merge la o vaccinare necontrolată din punct de vedere al

compatibilității vaccinului cu starea de sănătate, doar pentru a primi stimulente materiale, este uriaș. Au fost, din păcate, români care și-au vandut, spre exemplu, un rinichi pentru că nu mai puteau face față nevoilor sociale în familie”, a tras un semnal de alarmă, în acest sens, eurodeputatul Grapini.

În context, Maria Grapini a anunțat că va contesta această măsură ba, mai mult, a adăugat că aceste demersuri ar trebui să fie contestate de toți românii care doresc ca sănătatea să fie protejată și banii de la buget cheltuiți eficient!

“Din ce bani se cumpără telefoane, tablete sau alte produse promise? Sunt bani din bugetul tuturor românilor? Sunt acești bani cuprinși în bugetul aprobat în Parlament?”, a punctat europarlamentarul PPU (s-l), care a avertizat că “țara nu este un SRL”

“Guvernul trebuie să renunțe la conducerea dezastroasă și să respecte Constituția și drepturile cetățenilor!

Cer public renunțarea la stimulente materiale pentru cei care merg să se vaccineze! 

Din nou discriminare? 

Cei care s-au vaccinat nu aparțin României? Cei care nu pot să se vaccineze nu sunt tot români?

Cred că trebuie pus punct metodelor discriminatorii folosite în ultimii doi ani!

Solicit Parlamentului și Președintelui României să intervină de urgență! Nu va mai bateți joc de români!”, a conchis europarlamentarul Maria Grapini.

 

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

Facebook
WhatsApp
Email
Printează