COMUNICAT DE PRESĂ 25 Octombrie 2021

Europarlamentarul Maria Grapini, revoltată: Mai există conștiință și responsabilitate la cei care conduc România?

Europarlamentarul PPU (social-liberal), Maria Grapini, membru în grupul S&D, se declară revoltată de incompetența, indiferența și reaua-credință a celor care ne conduc și care au eșuat lamentabil în combaterea pandemiei de Covid-19.

Într-un mesaj pe cât de tranșant, pe atât de pliat pe realitățile alarmanente ale unei pandemii ce pare a nu se mai sfârși, dar și pe fondul unor interminabile scandaluri politice, gafe, abuzuri, și mostre de dispreț la adresa românilor, Maria Grapini îi critică dur pe cei vinovați de situația gravă în care a ajuns România.

„Morții de la Colectiv, cei din spitalele în care au fost incendii și, acum, și un decedat la Timișoara din cauza lipsei încălzirii ajung să depășească numărul morților de la Revoluția din 1989.

Nu vorbesc de decedații din cauza Covid-19, vorbesc de viețile pierdute din cauza neglijențelor administrațiilor centrale și locale! Cât timp trebuie să mai suporte românii  incompetența, indiferența și reaua-credință? Cine îi va condamna pe cei responsabili de pierderea atâtor vieți? Cine răspunde pentru că nu sunt medicamente în farmacii și spitale? Cine răspunde de sumele uriașe irosite pe produse neconforme aflate în stoc? Cine răspunde pentru neaducerea banilor de la UE, alocați României prin PNRR și nu numai? Cine răspunde pentru că s-au pierdut mii de locuri de muncă? Cine răspunde pentru că avem milioane de români cu venituri mult sub nevoile unei vieți care să le asigure necesarul de zi cu zi?

Mai avem justiție? Cei care vă bateți joc de români, amintiți-vă că, în decembrie 1989, scânteia pentru libertate și o viață mai bună s-a aprins la Timișoara!”, a precizat europarlamentarul Maria Grapini.

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

COMUNICAT DE PRESĂ 25 Octombrie 2021

Facebook
WhatsApp
Email
Printează