COMUNICAT DE PRESĂ

Europarlamentarul PPU(s-l) Maria Grapini mulțumește  tuturor învățătorilor!

 

Pe data de 5 iunie, din anul 2007, România sărbătorește Ziua Învățătorului, care coincide cu data de naștere a dascălului Gheorghe Lazăr, întemeietorul învățământului modern românesc.

Ziua Învățătorului este sărbătorită în toate unitățile de învățământ de stat, particulare și confesionale din sistemul românesc.

Europarlamentarul PPU(s-l), Maria Grapini, a transmis un mesaj de suflet dedicat învățătorilor României, formatorilor de drumuri și destine frumoase în viață, în amintirea învățătoarei sale – reper de moralitate și profesionalism – și a întregului corp profesoral care i-a marcat pozitiv drumul profesional de succes.

 

„De ziua lor, a învățătorilor, se cuvine să le adresez mulțumiri, să-i asigur de respect și să le doresc „La mulți ani”!

Învățătorii sunt oamenii care încep să traseze drumul educațional al copiilor și sunt oameni cu vocație și dedicație! O profesie grea, solicitantă, care pune pe primul loc dragostea față de copii și responsabilitatea privind educația!

Fără educație, suntem fără „aripile” de care avem nevoie pentru a zbura lin, frumos și corect în viață! Fără repere profesionale solide, nu putem deveni profesioniști! Învățătorii și învățătoarele sunt baza, fără de care nu ne putem forma, corect și demn, ca oameni. Sunt primii care ne arată viața, sunt cei care ne iau de mână și ne duc înspre viitorul pe care, chiar și mici fiind, ni-l proiectăm în culori frumoase și vii! Un învățător bun dă societății, categoric, o generație serioasă!

La mulți ani și multă sănătate!”, a declarat europarlamentarul Maria Grapini

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

Facebook
WhatsApp
Email
Printează