COMUNICAT DE PRESA 25 Noiembrie 2022

Europarlamentarul PUSL Maria Grapini, a marcat Săptămâna Globală a Antreprenoriatului alături de liceenii de la “Lazăr Edeleanu”, din Năvodari, Școală Ambasador a PE!
Europarlamentarul Partidului Umanist Social Liberal, Maria Grapini, s-a întâlnit, astăzi, la Liceul Tehnologic ” Lazăr Edeleanu ” Năvodari, Școală Ambasador a Parlamentului European, cu elevii acestei instituții de învățământ, pentru a marca Săptămâna Globală a Antreprenoriatului.
Susținătoare, în intervențiile sale din PE și nu numai, a unui act educational de calitate, Maria Grapini a acceptat cu drag invitația lansată în acest sens de eleva acestui liceu, ambasador junior al Parlamentului European, Dospinescu Bianca.
 
 
În cadrul acestei întâlniri, liceenii au fost interesați să asculte povestea parcursului profesional al europarlamentarului Maria Grapini, dar si al antreprenorului Maria Grapini. Mai mult, ambasadorii juniori au pregătit si o prezentare a demersurilor legislative ale Parlamentului European cu privire la antreprenoriat, pentru informarea celorlalți colegi prezenți la eveniment.
Pentru cei prezenți, întâlnirea cu unul dintre cei mai implicați europarlamentari români din PE, Maria Grapini, a reprezentat o ocazie unică și de impact, în contextul în care doar doi dintre ambasadorii juniori ai acestui liceu au avut prilejul de a se întâlni fizic cu eurodeputatul Grapini, la decernarea certificatului de Scoală Ambasador a Parlamentului European.
“Am rămas impresionată de cunoștințele elevilor, Ambasadori în proiectul european “Școală -Ambasador a PE”, de la liceul Tehnologic ” Lazăr Edeleanu ” Năvodari. Am descoperit o echipă profesori-elevi extraordinară și, în context, vreau să felicit atât profesorii, cât si elevii. Cred ca proiectele desfășurate de elevii din această școală, între care și cel la care am participat, ajută în formarea elevilor în direcția alegerii profesiei viitoare. Am împărtășit cu drag experiența mea de antreprenor și am răspuns cu drag la întrebările puse. Educația este cheia unei societăți mai bune”, a precizat, la finalul întâlnirii cu liceenii, eurodeputatul Grapini.
De menționat faptul că la întâlnire au participat și antreprenori, consilieri locali și viceprimarul orașului Năvodari, Costel – Aurelian Dumitrașcu.

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

COMUNICAT DE PRESA 25 Noiembrie 2022

Facebook
WhatsApp
Email
Printează