COMUNICAT DE PRESĂ 6 Iunie 2022

Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, președinte fondator al Asociației Femeilor Antreprenor din România, a organizat, împreună cu AFAR, conferința națională CAFA – Coaliția Asociațiilor Femeilor de Afaceri din România, eveniment important la care sau fost invitate, inclusiv, o Delegație formată din femei de afaceri din Azerbaidjan.
Conferința cu tema „Antreprenoriatul feminin susține cultura” s-a desfășurat, timp de două zile, la Hotelul Ibis din Timișoara și a fost moderată cu succes de eurodeputatul Maria Grapini, un susținător fervent al mediului de afaceri autohton, dar și al culturii. Cu ocazia acestui eveniment, a fost organizată și o expoziție cu lucrările artiștilor plastici din Timișoara.
La conferință au participat femei de afaceri din asociațiile din Timisoara, Cluj, Galați, București, Brașov, Vâlcea, Călărași și Constanța, și o Delegație de femei de afaceri din Azerbaidjan !
În contextul în care Timișoara va fi anul viitor Capitala Europeană a Culturii, doamnele participante la eveniment au venit cu idei și propuneri, pentru a contribui la cel mai important proiect cultural din ultimii 32 de ani pe care îl va dezvolta, în 2023, Timișoara, și care va atrage asupra sa toată atenția Europei și am întregii lumi.
La finalul evenimentului, europarlamentarul umanist Maria Grapini, a semnat, în calitate de Președinte fondator al AFAR, un memorandum se cooperare cu Delegația femeilor de afaceri din Azerbaidjan.
Biroul de presă al Europarlamentarului Maria Grapini

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

COMUNICAT DE PRESĂ 6 Iunie 2022

Facebook
WhatsApp
Email
Printează