COMUNICAT DE PRESA 26-August 2022

Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, primită la Academia de Științe a Republicii Moldova!
Zi plină, astăzi la Chișinău, pentru Maria Grapini. După ce în cursul dimineții a participat la Biblioteca „Onisifor Ghibu” din Chișinău, la o masa rotundă, cu participarea diasporei, care a avut ca temă “Un viitor verde pentru Moldova în Uniunea Europeană”, europarlamentarul umanist a fost primit la Academia de Științe a Republicii Moldova.
„Astăzi, am avut onoarea să fiu primită la Academia de Știinte a Republicii Moldova de Excelențele lor- Președintele Academiei, Academician Ion Tighineanu și Academicianul Mihai Cimpoi.
Cred foarte mult în rolul elitelor, al Academiilor, în imbunătățirea stării societăților noastre. Dacă, totuși, cei mai buni dintr-o societate nu se implică în politici publice, nu putem avea așteptări de schimbare în bine.
Le mulțumesc pentru fructuoasa discuție despre importanța Academiilor în societate și rolul Academiilor de Știintă în lume.
La rândul meu, am transmis sincere felicitari pentru intensa activitate a Academiei. La mulți ani Academiei la 60 de ani de existență si la mulți ani, domnului Academician Mihai Cimpoi pentru cei 80 de ani!”, a precizat eurodeputatul Grapini, după întrevederea avută la înaltul for de știință al Republicii Moldova.

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

COMUNICAT DE PRESA 26-August 2022

Facebook
WhatsApp
Email
Printează