COMUNICAT DE PRESĂ 4 Mai 2022

 

Europarlamentarul umanist,  Maria Grapini, revoltat de atitudinea lui Nicușor Dan : „Îi cer public acestui primar ineficient și insensibil la nevoile oamenilor să rezolve, de urgență, problema persoanelor cu handicap!

Sesizările primite de la mai mulți bucureșteni care, disperați, i-au cerut să intervină, de urgență, pe lângă primarul general, Nicușor Dan, în contextul în care acesta nu a mai acordat, din luna ianuarie, atât de necesarul ajutor pentru persoanele cu handicap, ajutor și așa „tăiat” cu 50%, au generat revolta europarlamentarului umanist, Maria Grapini.

De altfel, eurodeputatul Grapini a taxat dur lipsa de respect a edilului față de stringenta problemă a persoanelor cu handicap, ale căror nevoi ar trebui să fie prioritare pentru orice primar general.

„Ca umanis,t pot spune că atitudinea lui Nicușor Dan este inacceptabilă, în tot ceea ce face ca primar. Mai mult, indiferența sa față de persoanele cu dizabilități este de neconceput și trebuie să înceteze imediat!

În context, îi cer public acestui primar ineficient și insensibil la nevoile oamenilor să rezolve, de urgență, problema persoanelor cu handicap!”, a precizat eurodeputatul Grapini.

De menționat faptul că, printre nemulțumiri, se numără și faptul că Primăria Capitalei nu a mai acordat, din luna ianuarie, abonamente gratuite de metrou persoanelor cu handicap.

 

 

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

COMUNICAT DE PRESĂ 4 Mai 2022

Facebook
WhatsApp
Email
Printează