COMUNICAT DE PRESA 12 Octombrie 2022

Europarlamentarul umanist Maria Grapini susține un comerț echitabil
Europarlamentarul Partidului Umanist Social Liberal, Maria Grapini, a participat, astăzi, în PE, la o dezbatere pe tema Comerțului echitabil. La acțiunea organizată de intergrupul pentru Comerț, la care au participat și asociații de tineri din statele membre, România a fost reprezentată prin Asociația de tineri din Ardeal, coordonatoarea proiectului „Tineri cetățeni consumatori”.
“M-am bucurat să fiu prezentă și să stau la masa României, alături de tineri din mai multe județe. Consider că implicarea tinerilor în politici publice este una dintre șansele României. Din păcate, am fost singurul eurodeputat român care a fost alături de asociația de tineri din România”, a punctat Maria Grapini.
Asociația de Tineri din Ardeal a fost înființată în anul 2011 de tineri entuziaști, cu scopul de a utiliza experiența dobândită în timpul facultății și în sfera lucrului cu tinerii, pentru a crea o organizație de formare a comunității care să îndemne generația tânără din Transilvania la solidaritate, la activism și la activitate.
Activitățile principale constau în dezvoltarea și instruirea non-formală a tinerilor și adulților tineri, la nivel regional, național și internațional. Accentul este pus pe durabilitate, eco-eficiență și integrarea grupurilor dezavantajate în comunitate.
COMUNICAT DE PRESA 12 Octombrie 2022

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

COMUNICAT DE PRESA 12 Octombrie 2022

Facebook
WhatsApp
Email
Printează