COMUNICAT DE PRESĂ 27 Mai 2022

 INVITAȚIE

Dragi invitați,

În calitate de europarlamentar al grupului S&D din Parlamentul European am plăcerea de a vă invita în data de 3 iunie la ora 19.00 la Timișoara la o cină privind internaționalizarea afacerilor, pe care o organizez cu scopul de a avea un schimb de bune practici în ceea ce ține de extinderea transfrontalieră a afacerilor.

În data de 4 iunie de la ora 11.00, doresc să vă invit la conferința „Antreprenoriatul feminin susține cultura”, întrucât una dintre prioritățile grupului S&D este să se asigure că perspectivele egalității de gen și ale drepturilor femeilor sunt prezente în toate politicile din toate sectoarele, în special cel al afacerilor.

Mai mult decât atât, am plăcerea de a vă invita la ora 16.30 să vizităm împreună stațiunea turistică ’’Buziaș’’ din județul Timiș care reprezintă oportunități de investiții în domeniul turismului și de promovare a turismului balnear la nivel european.

În  urma vizitei la Buziaș, am plăcerea să participați și la cina de lucru de la ora 18.00 pe tema „Turismul transfrontalier- oportunități de business” pentru a avea o dezbatere în ceea ce privește posibilitățile de cooperare și crearea a unor afaceri în domeniul turismului la nivel european, și nu doar local. Consider că sectorul turismului și al călătoriilor joacă un rol-cheie în mobilizarea eforturilor de conservare și promovare a patrimoniului natural și cultural al Europei.

De asemenea, în data de 5 iunie la ora 09.00  doresc să vă invit să participați la o întâlnire cu mai mulți reprezentanți ai firmelor de textile pentru a avea un schimb de opinii în ceea ce privește modul în care industria textilă poate participa la economia circulară și la un proces de reciclare și de incinerarea a deșeurilor mai eficace în vederea atingerii ambițiilor legate de mediu.

În speranța  că veți da curs invitației mele, atașez programul evenimentelor din cele 3 zile.

 

Cu respect,

Europarlamentar S&D Maria Grapini

 

 

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

COMUNICAT DE PRESĂ 27 Mai 2022

Facebook
WhatsApp
Email
Printează