COMUNICAT DE PRESĂ

Maria Grapini, invitat de onoare la prima ediția a Galei  A.C.T (Antreprenoriat-Cultură-Tradiții)–Diaspora, de la Florența. Eurodeputatul PPU (social-liberal) va acorda premii unui număr de 15 români care au reușit în profesia lor, în Italia!

 

La invitația Asociației românilor uniți din Toscana (Associazione rumeni uniti Toscana), președinte Stela Tomoioagă, europarlamentarul PPU (social-liberal), Maria Grapini, va fi prezentă, duminică, la Florența pentru a acorda premii unui număr de 15 români care au reușit în profesia lor, în Italia.

„Mulțumesc Asociației românilor din Toscana și televiziunii Duri care m-au invitat la prima ediție a Galei A.C.T (Antreprenoriat-Cultură-Tradiții) – Diaspora pentru a decerna premiile.

Cred că avem români talentați și harnici care reușesc să își pună în valoare vocația, oriunde sunt! Îi felicit, sunt mândră de ei, și le doresc mult succes! Personal, doresc să revină acasă, în Romania noastră, unde este atâta nevoie de fiecare dintre ei! Pentru asta trebuie însă să le oferim încredere că se poate să-și pună în valoare competențele și că pot avea un trai bun alături de familiile lor!”, a precizat Maria Grapini, o susținătoare ferventă a antreprenoriatului, culturii și tradițiilor românești.

 „Gala premiilor ACT” (Antreprenoriat-Cultură-Tradiții) este un eveniment organizat în perioada 17-19 iulie 2021, la Florența, cu scopul de a fi cât mai aproape de conaționalii noștri, de a premia și promova atât mici cât și mari antreprenori români din Diaspora, oameni care, în ciuda faptului că sunt departe de țara lor, continuă să ne facă cunoscută istoria și tradițiile și să promoveze cu succes cultura românească dincolo de hotare.

 

Premiile vor fi acordate pe cele trei categorii, și anume: Antreprenoriat (Chirilă Emanuel-IT, Reileanu Florentina – Lanț de magazine cu produse românești, Drăgușinoiu Elena Mihaela – Florării, Berecici Miriana – creator parfumuri); Cultură ( Enache Aurelia – Poezii, Pușcaș Mihaiela Claudia – Proză, Balau Aurelia – Pictură, Pop Cristina – Fotograf) și Tradiții (Neacșu Mihaiela – Creator costume populare, Grad Liliana – Hand Made, Gherman Mihaela, Anghel Monica și Kelemen Mirela – Soliste de muzică populară, doine).

 

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

Facebook
WhatsApp
Email
Printează