[fusion_text]

Sâmbătă, 12 august, europarlamentarul Maria Grapini, recunoscut pentru implicarea sa continuă în promovarea românismului, va participa, în Curtea de Arges, la o acțiune culturală majoră, numită „Ziua Revistei Curtea de la Argeș”. Inițiat de către academicianul George Păun, părinte al revistei, evenimentul reunește, la Centrul de Cultură și Artă „George Topârceanu”, poeți, scriitori, oameni de cultură din România și Republica Moldova. Curtea de Argeș va fi, sâmbătă, un loc de pelerinaj cultural, cu un moment aparte, în care va fi prezentat și bustul  din bronz al marelui Mihai Eminescu.

În aceeași zi, umanista Maria Grapini va fi invitat special, în Sala de Consiliu a Primăriei Curtea de Argeș, la o prezentare de cărți și reviste, din România și Basarabia. În cadrul acestui moment, va fi lansat ultimul număr al revistei literare “Vorba Noastră”, publicație finanțată și coordonată de către europarlamentarul care și-a făcut drept scop susținerea culturii românești.

“Sunt onorată să fiu pe lista de invitați a evenimentului de la Curtea de Argeș, îi felicit pe organizatori pentru o asemenea acțiune culturală de impact, pentru păstrarea și promovarea frumosului, a culturii, a celei mai de preț moșteniri românești! Mă bucur mult pentru că am putut să finanțez și acest număr al revistei, sper să găsim și pe viitor resurse financiare pentru a continua! Este o revistă de suflet pentru românii din țara noastră, dar și din Serbia, Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova!”, a declarat Maria Grapini.

[/fusion_text]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *