Eurodeputatul PUSL, Maria Grapini, cere, în plenul PE, medicamente pentru toți cetățenii: “Sănătatea este prioritate. Nu trebuie negociată, ci trebuie asigurată!”

COMUNICAT DE PRESA  4 octombrie 2023Eurodeputatul PUSL, Maria Grapini, cere, în plenul PE, medicamente pentru toți cetățenii: “Sănătatea este prioritate. Nu trebuie negociată, ci trebuie asigurată!”Europarlamentarul PUSL, Maria Grapini, a cerut, în plenul PE de la Strasbourg, în prezența comisarului pentru Sănătate, Stella Kyriakides, medicamente pentru toți cetățenii. “Sănătatea este prioritate. Nu trebuie negociată, ci [...]

2023-10-05T22:38:16+03:00 octombrie 4th, 2023|Comentariile sunt închise pentru Eurodeputatul PUSL, Maria Grapini, cere, în plenul PE, medicamente pentru toți cetățenii: “Sănătatea este prioritate. Nu trebuie negociată, ci trebuie asigurată!”

Eurodeputatul Maria Grapini îl pune la punct pe vicepreședintele CE, Margaritis Schinas: Regulamentul Schengen este încălcat fără niciun motiv juridic.

COMUNICAT DE PRESA  4 octombrie 2023Eurodeputatul Maria Grapini îl pune la punct pe vicepreședintele CE, Margaritis Schinas: Regulamentul Schengen este încălcat fără niciun motiv juridic. Ce ați făcut în calitate de gardian al tratatelor?Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, a taxat dur, în cadrul unei intervenții tranșante în plenul PE de la Strasbourg, discursul vicepreședintelui Comisiei Europene, [...]

2023-10-05T22:38:30+03:00 octombrie 4th, 2023|Comentariile sunt închise pentru Eurodeputatul Maria Grapini îl pune la punct pe vicepreședintele CE, Margaritis Schinas: Regulamentul Schengen este încălcat fără niciun motiv juridic.