Sunt unul din oamenii care au muncit de mic copil pentru a realiza cariera în mod cinstit, respectând oamenii şi legile. Părinţii mei, muncitori, cu puţini bani au reuşit să ne crească pe cei trei fraţi în credinţa lui Dumnezeu, curaţi la suflet şi dornici de învăţătură.
Am reuşit să fac facultatea, muncind în vacanţe pentru a avea banii de care aveam nevoie. Am terminat facultatea, m-am căsătorit şi de 31 de ani am o familie, un băiat de 28 de ani şi soţul artist instrumentist la Operă. De 30 de ani lucrez numai în industrie şi din 1994 am reuşit să menţin singura fabrică textilă din Timişoara (13 Decembrie) şi să o dezvolt de la 300 la 600 de locuri de muncă (firma Pasmatex).
Din respect pentru dumneavoastră şi pentru că iubesc Timişoara, doresc să fac mai mult decât s-a făcut pentru oameni şi pentru oraş. Experienţa mea de manager, administrator, doresc să o pun în slujba oraşului pentru că ştiu ce trebuie făcut ştiu şi cum. Doresc să atrag banii necesari pentru a rezolva problema locuinţelor sociale, traficul, parcurile, locurile de joacă pentru copii şi multe lucruri de care dumneavoastră aveţi nevoie.
Vă asigur că simţul dreptăţii dat de părinţii mei, nu l-am abandonat, am luptat în 18 ani pentru a schimba legile prost făcute şi am avut curajul să spun adevărul în faţa celor care nu ne-au reprezentat corect şi eficient pe noi, cei care i-am ales. Mulţi dintre dumneavoastră, dragi timişoreni, mi-aţi spus când ne-am întâlnit că sunteţi nemulţumiţi şi neîndreptăţiţi.
Sunt un om puternic, hotărât, corect şi care ştie să-şi facă echipa doar cu oameni profesionişti şi pot să vă reprezint.
Am soluţia de a face Timişoara “fruncea”, de a ne recuceri locul pe care l-am avut în Europa şi de a ne fi mai bine. Votaţi un om care a dovedit că este bun organizator şi eficient. Dacă v-am convins cu ce-am făcut, vă invit pe 1 iunie la vot.

Vă mulţumesc.
Cu respect,
Maria Grapini