Sunt MARIA GRAPINI si candidez pentru Parlamentul Romaniei in Colegiul 3 Timisoara. In 30 noiembrie, aveti ocazia prima data in Romania, dupa 1989, sa va alegeti DEPUTATUL in care aveti incredere ca va reprezinta.
Pentru acest lucru este necesar sa iesiti la vot si sa alegeti OMUL competent, moral, cu o reputatie buna in societate si care A FACUT lucruri bune pentru semenii sai, nu cel care promite ca va face.
Toti am suportat consecintele alegerilor pe liste a unor oameni despre care nu stiam nimic si care nu au facut onoare institutiei si oamenilor pe care ii reprezentau.
Eu va cunosc nemultumirile, stiu nevoile, dorintele si aspiratiile dumneavoastra.
Am o familie de 30 de ani pe care o respect. Cinstea, credinta si respectul fata de om au stat la baza tuturor actiunilor mele. Am creat 600 de locuri de munca si m-am angajat in actiuni voluntare pentru a reprezenta interesele micului intreprinzator roman.
M-am lovit de indiferenta, ignoranta, nestiinta si reaua-credinta a multor politicieni si guvernatori. Cunosc multi oameni care sufera din cauza legilor incorect aplicate sau a celor gresit concepute.
Am pregatirea necesara sa lucrez in Parlamentul Romaniei si pot sa va reprezint. Am decis sa candidez acum pentru prima data, deoarece se aplica VOTUL UNINOMINAL. Avem nevoie de oameni noi in politica, care au cariera lor profesionala, si care intra pentru a va reprezenta nu pentru a se capatui.
Acum puteti vedea fiecare candidat ce a facut, care ii sunt realizarile si ce competenta are. Stiu ca sunteti dezamagiti si v-ati pierdut increderea in oamenii politici.
Ca un om care nu a intrat in politica pentru a se imbogati, ci pentru a determina ca oamenii cu bun simt sa conduca tara, va invit la vot.
Ziua de 30 noiembrie va apartine, votati pentru urmatorii 4 ani.
Avem nevoie de o economie stabila, singura care poate sa va asigure siguranta locului de munca, siguranta familiei.
Ca deputat ma voi lupta sa diminuez birocratia, nedreptatea, umilinta cetatenilor, scaderea taxelor si impozitelor.
Neimpozitarea profitului investit, reducerea TVA la alimente, medicamente si produse pentr copii, dar si sprijinirea micilor intreprinzatori pentru a crea noi locuri de munca, sunt doar cateva din proiectele pentru care ma voi lupta.
Cu sprijinul dumneavoastra si credinta in Dumnezeu, putem trai altfel, aici la noi acasa, daca schimbam incompetenta si reaua-credinta cu COMPETENTA si CORECTITUDINEA.

Cu speranta si prietenie

Maria Grapini