Umaniştii Mariei Grapini pornesc în forţă acţiunile cultural-sportive, peste tot în ţară, pentru că, aşa cum le place să se definească, sunt oameni pentru oameni, întotdeauna, oriunde şi-ar desfăşura activitatea, la Timişoara, Craiova sau Bucureşti.

În Timiş, organizaţiile PPU-sl Timiş şi Săcălaz organizează, vineri, 19 mai, de la orele 18,45, un eveniment frumos, destinat comunităţii locale, numit Balul Primăverii. Aflat la prima ediţie, Balul este, în opinia organizatorului principal, Cornel Mureşan, lider al PPU-sl Săcălaz, un bun prilej de promovare a culturii în mediul rural, odată ce, concret, autorităţile din comună nu consideră de cuviinţă să le ofere, vreodată, cetăţenilor vreun prilej de socializare şi de bună dispoziţie.

Invitatul de onoare al Balului Primăverii este europarlamentarul PPU-sl Maria Grapini.

“Mă bucur că umaniştii sunt activi şi implicaţi! Promovăm, peste tot în ţară, oameni valoroşi, adesea invizibili pentru autorităţile locale, fie că sunt elevi merituoşi, fie că sunt sportivi sau artişti talentaţi. În acelaşi timp, orice comunitate are nevoie şi de momente speciale, în care să se simtă importantă, să vadă că pentru cineva contează. Pentru noi, contează! În seara aceasta, la Săcălaz, vă aşteptăm la Balul Primăverii, un eveniment umanist deschis tuturor!”, a declarat Maria Grapini.