[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

”Azi este ziua marelui poet Mihai Eminescu și cred că toți românii ar trebui să fie mândri că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un geniu. Să nu-l uităm pe Eminescu! Este important să nu ne uităm valorile și să le promovăm!”, susține doamna Europarlamentar Maria Grapini.

15 ianuarie, Ziua Culturii Naționale, reprezintă data la care s-a născut marele poet Mihai Eminescu. Pentru a sărbători această zi importantă, precum și împlinirea a 166 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu, Europarlamentarul Maria Grapini împreună cu Asociația Fusion of Art (FOA) și cu Școala de Arte „Dimitrie Stan” din Lugoj,  organizează un eveniment cultural vineri, 15 ianuarie,  la Universitatea Europeană Drăgan din Lugoj strada Ion Huniade nr. 2, începând cu ora 18.00.

La eveniment vor  participa  40 de copii de la Școala de Arte „Dimitrie Stan” din Lugoj, din cadrul secțiilor de canto, acordeon,  pian, chitară, street dance, breakdance, Corul FOA (Fusion of Art) și teatru.

În plus, va fi disponibil și un stand cu produse handmade, realizate de elevi din cadrul secțiilor de fashion design și decorațiuni interioare din cadrul școlii mai sus menționate.

Europarlamentarul Maria Grapini invită toți lugojenii să participe la eveniment și să încurajeze copiii prin cumpărarea lucrurilor realizate de ei și expuse de ei în cadrul standului: „Cred că vocația trebuie descoperită și încurajată. Felicit profesorii și asociația pentru activitatea pe care o fac pentru cultivarea creației, tradiției și culturii!”

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *