Timp de două zile, în 12 și 13 mai, Timișoara este gazda Forumului Vocațional Rotary 2018/Rotary Aspire, eveniment așteptat cu interes de către membrii rotarieni sau invitații lor, an de an. Temele propuse și susținute de rotarieni pentru această ediție a Forumului vizează provocările actuale economice, sociale și morale, perspectivele unei vieți mai bune, educația, sănătatea, tradițiile, soluții în Anul Centenarului pentru toate aceste deziderate nobile.

Europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, rotarian de foarte mulți ani și fost președinte al Clubului Rotary Ripensis, va vorbi, sâmbătă, 12 mai, sub o titulatură care i se potrivește perfect – Femei de succes în Anul Centenarului – despre femeile reper ale României.

Deviza umanistei: “Succesul este rezultatul eforturilor și perseverenței. Nu îl poți păcăli și nici mitui. Plătești prețul și este al tău!”.

Forumul Vocațional Rotary 2018/Rotary Aspire se va desfășura, sâmbătă, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, de la ora 9,30, iar duminică, la Centrul de Cercetare Oncogen, de la ora 10.