PPU-sl Timişoara dă startul acţiunilor civice, chiar din debutul anului 2017. Decişi să demonstreze că sunt oameni de cuvânt, cu proiecte şi idei pentru urbe, implicaţi în problemele timişorenilor şi nu numai, umaniştii au anunţat primul proiect de impact, destinat tuturor celor care mizează pe o schimbare reală şi rapidă a oraşului.

Astfel, din această lună, PPU-sl aşteaptă propunerile voastre, în cadrul concursului Ideile tale pentru Timişoara!, proiect derulat sub titulatura generică Mândri că trăim aici!

“Am lansat acest concurs pentru că dorim să avem un oraş în care cetăţenii trebuie să fie ascultaţi. Ne propunem să strângem propuneri pentru dezvoltarea Timişoarei, pentru că PPU-sl consideră că şi timişorenii trebuie să aibă un cuvânt de spus în ceea ce priveşte dezvoltarea oraşului lor, pentru că dorim să avem un oraş modern, curat, care să atragă cât mai mulţi investitori şi turişti, un oraş în care fiecare timişorean să aibă un trai mai bun”, se arată în propunerea făcută de umanişti.

Maria Grapini – lider national al PPU-sl – s-a declarat bucuroasă de ideea filialei pe care o conduce şi de implicarea membrilor din Timişoara dar şi din întreg judeţul.

“Îi felicit pe colegii mei, au venit, încă de la finele lunii decembrie, cu propuneri de acţiuni, mi le-au trimis, le-am şi discutat cu unii dintre ei, mă bucur că sunt atât de activi!“,  a spus Grapini.

Toate propunerile şi iniţiativele primite de la cetăţeni, pe tema Concursului Ideile tale pentru Timişoara, vor fi prezentate şi promovate pe site-ul www.ppu-timis.org, iar la sfârşitul fiecărei luni cele mai bune proiecte vor fi premiate în baza voturilor acordate de către timişoreni.

Înscrierile se fac online sau direct, la sediul PPU-sl Timiş, din strada Barbu Iscovescu, nr.2, etaj 2.