Umaniştii nu se dezmint. Liderul naţional, europarlamentarul Maria Grapini, le face o surpriză copiilor din judeţul Timiş, îndeosebi celor care nu au şansa unor familii foarte fericite, astfel încât spiritul Sfintelor Sărbători de Crăciun să se simtă şi în casele lor! Daruri de suflet, de la jucării la dulciuri, ajung zilele acestea, la Nădrag, Ghiroda, Boldur, Săcălaz şi Darova.

“Fiecare copil din lumea asta merită să fie fericit! Crăciunul ne învaţă atâtea despre iubire, pace, înţelegere, toleranţă, ajutor! Suntem umanişti şi suntem aproape de oameni! Tot timpul anului, nu doar acum, dar, în preajma sărbătorilor de iarnă, n-avem voie să uităm de semenii noştri! Preşedinţii filialelor locale ale PPU-sl au identificat cazurile sociale din localităţile lor, i-am şi cunoscut pe mulţi dintre copii, acum…le facem surpriza! Nu uit, niciodată, nici de persoanele în vârstă, singure, fără familii. Câteva pachete vor ajunge, prin urmare, şi la aceşti oameni minunati care îmi amintesc de părinţii mei!”, a declarat Maria Grapini.

Europarlamentarul a invitat, la ultima întâlnire cu colegii umanişti, doi foşti copii din centrele de plasament timişene, acum adulţi, pentru a le oferi o seară minunată şi atenţia pe care oricine o merită ŞI de sărbători!