[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”undefined” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Apărare de manual, astăzi, 13 noiembrie, în plenul PE de la Strasbourg, demonstrată de umanista Maria Grapini! În fața Europei, Grapini a catalogat Rezoluția votată la adresa României drept una a ipocriziei și nicidecum una a statului de drept.

Europarlamentarul umanist a răzbunat o țară întreagă, prin prestația din plenul PE, în aplauzele colegilor care, la rândul lor, au spus NU Rezoluției.

„De ce dorește Comisia ca țara mea să fie pusă la colț? Că nu vrea să accepte să fie țară de mâna a doua? Pentru că vreți sa ne dați rețete pe care nu le aplicați în tara dumneavoastră? De ce nu exportați ceea ce ne puneți în Rezoluție la dumneavoastră acasă? De ce intrați în subsidiaritate? În ce țară s-a amestecat UE la schimbarea unui șef de instituție? De ce trebuie să raportăm noi când se schimbă constituțional un șef de instituție, fie el si procurorul general? S-a creat o criză, s-a creat o țară a procurorilor! Lăsați-ne în pace ! Vrem să ne apărăm cetățenii, vrem să respectăm Tratatul! Noi, România nu am încălcat Tratatul, în schimb UE încalcă Tratatul si Regulamentul Schengen! Nu ne lăsați în spațiul Schengen, deși nu avem garduri, nu avem jurnaliști omorâți! Corupția, nu România este în grupul celor 9 state, în care acum este cea mai mare corupție din istoria UE! De ce nu se aplică aceeași unitate de măsură? Sunt revoltată si consider ca este o nedreptate pentru țara mea si cetățenii mei!”, a declarat Maria Grapini, în plenul PE de la Strasbourg.

Europarlamentarii Macovei, Buda, Marinescu, Mureșan, Stolojan, Turcanu, Ungureanu, Vălean și Preda au votat pentru Rezoluția care pune la zid România.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *