Revista “FELICIA” a sarbatorit 3 ani de existenta, organizand GALA PREMIILOR “Felicia”: “OAMENI PENTRU INIMA, MINTE SI SUFLET”.O revista utila, de bun gust, decenta si asa cum spunea extraordinara artista Stela Popescu “Bravo, va felicit ca nu aveti femei dezbracate pe coperta”.

Am fost invitata in seara zilei de 8 octombrie la evenimentul creat de echipa revistei sub discreta coordonare a directoarei Gabriela Firea. O atmosfera placuta, cu oameni deosebiti din diferite domenii: cultura, arta, sanatate, business.

Pentru mine a fi alaturi de mari artisti ca Stela Popescu, Angela Similea, renumita solista de opera Felicia Filip sau oameni de cultura si radio ca Ruxandra Sararu, precum si oameni remarcabili ca Irinel Popescu, recunoscut international ca specialist in transplant de ficat, inseamna foarte mult.

Am avut ocazia sa vad o societate, un segment de societate pe care as dori sa o pot extrapola la nivelul intregii societati, astfel incat bunul simt, calitatea, valoarea, caracterul, implicarea sociala sa predomine.

Am fost surprinsa, o spun in modul cel mai sincer, sa aflu ca la premiile de excelenta acordate de revista ‘FELICIA’, exista si sectiunea “INVINGATORII CRIZEI”.

Cand Lucian Mandruta, discretul prezentator de stiri, a fost invitat de compozitorul si solistul cel mai remarcabil din ultima perioada Ovidiu Komornyik, sa inmaneze premiul, am fost din nou surpinsa sa-mi aud numele.

Premiul ma onoreaza, mai ales, acordat in fata atator invingatori in profesiile lor.

In acelasi timp ma gandesc de atunci, ca premiul primit de mine, spre deosebire de ceilalti, care l-au primit pentru ce au facut, ma obliga sa demonstrez ca inving criza!

Criza nu a trecut si sunt convinsa ca vine un an mai greu ca cel care e pe sfarsite. Le multumesc celor de la revista FELICIA si sunt convinsa ca nu au dorit sa-mi transmita aceasta incarcatura, dar ea exista. Discut cu multi oameni de afaceri si simt ingrijorarea si neincrederea in sistem.

In 11 octombrie, am organizat la Palatul Parlamentului o consultare cu Asociatii profesionale, patronale, sindicale, cu oameni de afaceri din toata tara. Am dorit sa pregatesc, in calitatea mea de Vicepresedinte al Partidului Conservator in relatia cu oamenii de afaceri, un set de probleme, masuri si initiative legislative pentru diminuarea efectelor crizei. Le multumesc celor peste 100 de persoane care au fost prezente.

Unul dintre vorbitori sublinia utilitatea intalnirii si sugera sa chemam alta data si pe responsabilii guvernarii. Desigur avea dreptate, dar la vremea intalnirii, ce guvern sa fi chemat?

Sa-i spunem Domnului Videanu ca trebuie schimbat sistemul sanatatii, ca oamenii angajati platesc, ca noi angajatorii platim, dar nu avem servicii asigurate? Sa-i fi spus domnului Berceanu ca sustinerea domeniului agro-alimentar poate fi o solutie? Ar fi fost inutil.

Criza politica suprapusa peste cea economica ma face sa ma gandesc tot mai des daca eu sau altcineva vom fi INVINGATORI AI CRIZEI.

Personal cred ca numai cu alti guvernanti si alti politicieni.

De aceea, va indemn sa actionati.

Majoritatea aceasta decizionala trebuie schimbata si pentru aceasta este nevoie de oameni noi in politica.

Imagini de la PRIMA GALA A PREMIILOR REVISTEI „FELICIA”:
MARIA GRAPINI – TROFEUL DE EXCELENTA LA CATEGORIA :”INVINGATORII CRIZEI”