Europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, a primit recent o invitație oficială din partea Camerei de Comerț Belgo-Chineză de a participa la concursul ,,China- Inovare și Antreprenoriat pentru Talentele de peste Mări”, competiție dedicată minților creative și inventive din întreaga lume.

Mai precis, pentru a putea intra într-o astfel de competiție internațională, organizațiile științifice internaționale, instituțiile academice și experții în antreprenoriat trebuie să pregătească teme/proiecte în domeniul inteligenței artificiale, al industriei macroeconomice și/sau al mașinilor de inginerie avansată. Data limită de prezentare a proiectelor este 10 aprilie 2018.

Umanista Maria Grapini a decis să lanseze, la rându-i, o invitație deschisă mediului antreprenorial românesc, pentru ca țara noastră să fie reprezentată la concursul international, cu ce are ea mai bun!

„Propun mediului științific și academic din România să participe la acest concurs internațional important, lansez această invitație deschisă, în urma invitării mele în China! Cred că este o extraordinară oportunitate pentru specialiști, cercetători, experți să-și pună în valoare talentul și ingeniozitatea, cred că putem duce împreună România, peste mări și țări, în Anul Centenarului, sunt sigură că putem și cîștiga o astfel de competiție! Țara noastră are minți strălucite și mult talent! Întreprinzătorii care dețin cel puțin o diplomă de masterat, pot concura în calitate de echipă sau individual, sau sub numele de întreprindere. Finaliștii vor fi invitați să-și prezinte proiectele, în perioada 24-27 mai 2018, în orașul Hangzhou. Haideți să ne pregătim serios!”, a declarat europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini.

Cei interesați de competiția din China îi pot scrie Mariei Grapini și pot transmite proiectele, pe adresa cabinetului său europarlamentar: gordean_raoul@yahoo.com.