Cred ca nu poate fi pentru cineva vreo surpriza realegerea lui Boc ca presedinte PDL.
Atunci, care sa fie asteptarea romanilor (ignorati in discursul domnului Boc) de la un partid care isi realege presedintele, desi popularitatea lui a scazut dramatic, iar starea populatiei s-a degradat?
Cum sa spere romanii ca guvernul condus de Boc va guverna mai bine, daca el s-a mindrit la congres cu realizarile lui… si a fost aplaudat frenetic, ba i-au mai inchinat si imnul campionilor?
Cum sa mai aiba incredere romanii in PDL? Si de ce?
Singurul lucru care trebuie inteles, cred eu, este ca trebuie o mobilizare generala a tuturor cetatenilor pentru a merge la vot.
OPOZITIA trebuie sa mobilizeze oamenii la vot si la supravegherea votului. Altfel vor fi surprize ca un partid cu 15 % in sondaje si un premier-presedinte sub cota partidului „sa cistige” in alegerile viitoare. Fiecare dintre noi este responsabil de ce se va intimpla!
Asta e parerea mea! Eu voi munci zi de zi sa conving oamenii, sa-i fac sa inteleaga exact ce se intimpla, sa reactioneze si sa actioneze!
Doamne ajuta!

Ordinea sau dezordinea depind de organizare, curajul sau lasitatea de caracter, taria sau slabiciunea de disponibilitatea la efort!
Imi cer scuze ca am modificat un citat al unui inaintas asa cum vad eu problema.