Din pacate, opt oameni, alesi de cetateni, au decis soarta a peste opt milioane de OAMENI din Romania. Au decis de fapt pentru toti cei care traim in Romania, fie ca suntem angajati, angajatori, patroni, bugetari, functionari.
Am promis ca voi publica numele parlamentarilor care fara rusine, morala si constiinta, dar si fara CUNOSTINTA, incalca drepturile omului, asa cum descrie si Consiliul Superior al Magistraturii in punctul de vedere dat pe cele doua legi asumate de TURMA (nu pot spune guvern, pentru ca a guverna inseamna responsabilitate si cunoastere) Boc.
De aceea doresc sa va spun ca in Timis lista cuprinde sapte persoane iresponsabile, pe care vi le prezint mai jos, iar intreaga lista o gasiti pewww.listarusinii.ro.

Lista rusinii din Timis:
1) DOREL BORZA – de la revolutie si pina in prezent a fost platit din banii statului sau ai administratiei locale, intre timp dezvoltind tot felul de afaceri private discutabile.
2) GHEORGHE CIOBANU – fost sef de vama, imbogatit mai mult decit ar putea vreodata sa justifice, plimbat pe la mai multe partide si institutii ale statului.
3) DAVID GHEORGHE – despre care pina sa ajunga parlamentar nu stia mai nimeni de el, nu s-a remarcat cu nimic pentru orasul si judetul in care traieste, dar slugarnicia i-a adus mai multe mandate de parlamentar.
4) DRAGULESCU IOSIF STEFAN – un profesionist ca medic, dar oportunist ca om politic. Are trei mandate de rector, este si profesor, practica si medicina si este si parlamentar. Cum le face oare pe toate, pentru ca pentru toate este platit?
5) DUGULESCU MARIUS CRISTINEL – un parlamentar care, daca nu ar fi purtat numele tatalui, nu ar fi ajuns probabil niciodata in parlamentul Romaniei. Face ce-i cere partidul si atit.
6) POPOVICIU ALIN AUGUSTIN – Cunoscut doar de cind a ajuns parlamentar si atit!!!
7) TABARA VALERIU – cred ca este de departe cel mai oportunist dintre cei de pe lista rusinii. De 20 de ani nu maninca decit banii statului, fiind si parlamentar si profesor si cercetator, incasind o caruta de bani, cu fata spasita de ardelean ce se vrea cinstit. Recent am citit ca este pe primul loc la cheltuirea banilor ca parlamentar si intre timp a reusit sa intre in poseseia a zeci de hectare de pamint in judetul Timis (desi este venit din Ardeal), iar mii de oameni din judet nu au primit in proprietate pamintul lor si al bunicilor lor. Ca ministru al agriculturii nu a facut nimic, se vede unde a ajuns agricultura. De la PUNR, cind critica partidul lui Basescu si pe Basescu, iata-l lingind miinile stapinului, doar doar va mai primi odata portofoliul de ministru. Si ca sa-si arate pina la capat slabiciunea , nu a venit la vot, ceea ce inseamna ca nu a dorit sa-si asume raspunderea. Abtinerea si absenta au fost in favoarea guvernului, de aceea, desi au fost 228 de voturi pentru si doar 193 contra, motiunea nu a trecut pentru ca era nevoie de inca 8 voturi.

Daca cei sapte din Timis ar fi votat, mai trebuia doar un vot!
Oameni buni, astia sunt parlamentarii nostri din Timis care au decis NECONSTITUTIONAL, INUMAN si NEPROFESIONIST, sa se taie pensiile si celor care au 400 de lei si ajutoarele pentru copii si ajutoarele sociale.
RUSINE LOR !
Rusine pentru toata lista cu parlamentarii din toata tara!
Taria noastra se va vedea la vot in 2012 si 2013. Portocaliul trebuie evitat, ca si o calamitate.
Nu le uitati numele acestor oameni fara caracter si bun simt, dar mai ales nu uitati sigla PD-L, care va fi pe buletinul de vot. Ocoliti-o, a vota PD-L inseamna sinucidere !
Transmiteti din om in om ca singura posibilitate democratica este sa iesim toti la vot si sa votam oamenii care nu s-au imbogatit 20 de ani in politica, oamenii care au avut 20 de ani un comportament moral, care sunt profesionisti dar mai ales care nu sunt coruptibili. Nu sunt naiva sa cred ca se va intimpla prea curind ceea ce spunea un distins conservator, Barbu Catargiu: „TOTUL PENTRU TARA, NIMIC PENTRU NOI”, dar nici nu putem accepta TOTUL PENTRU NOI SI NIMIC PENTRU TARA, asa cum practica PD-L si turma Boc.
Dumnezeu sa ne dea intelepciune !

Cu stima pentru cititori,
Maria Grapini