Nu am mai postat din 29 iulie pe blog. Am fost dezamagita de referendum, am fost dezamagita de romanii care mint si defaimeaza Romania la UE, am fost dezamagita ca nu s-au gasit solutiile legale de validare a voturilor celor peste opt milioane de romani care au iesit la vot!
Dezamagirea este insa periculoasa, poate sa fie un obstacol in calea actiunii. Am pastrat legatura cu prietenii (oare?!) pe facebook, dar m-am decis sa postez si pe blog.
Am fost la Bucuresti sa discut cu oamenii care se plimba seara de seara in jurul Palatului Cotroceni. Multi dintre ei mi-au spus ca se simt tradati, umiliti, ignorati. Sunt decisi sa continue, dar sunt dezamagiti ca sunt putini.
Nu stiu cum se va rezolva, oamenii cer demisia presedintelui, de fapt plecarea lui, demiterea fiind facuta prin vot: „POPORUL A DECIS, BASESCU E DEMIS !”. ACESTA ESTE SLOGANUL SCRIS SI SPUS CEL MAI FRECVENT .
Eu intreb, in calitate de cetatean roman, oare nu ar fi cel mai corect ca in decembrie sa se faca alegeri si pentru Presedinte si pentru Parlament ? Nu am reusi sa linistim tara, sa redam oamenilor increderea ca votul lor conteaza, ca Romania este o tara democratica?
Ce poate sa-l tina pe un om incrincenat pe postul pentru care a fost ales, dar care nu mai este dorit de acelasi popor care l-a ales?
Ce motive umane il pot face pe un om sa ramina cu orice pret (din pacate platit de cei multi!!!), sa nu renunte, atunci cind in fiecare zi se striga impotriva lui?
Ce romani sunt cei care au „turnat” propria tara la UE, culmea, spunind si neadevaruri???
Cum vor veni acei europarlamentari la viitoarele alegeri sa ceara votul romanilor?
Poate prin raspunsurile voastre voi gasi argumente!
Deocamdat eu ii calific pe cei despre care am vorbit ca tradatori de neam, care nu merita sa mai reprezinte tara si pe romani NICIODATA !
Eu voi continua sa-mi spun parerea public si sa-mi asum cele spuse.