[fusion_text]

Duminică, 21 mai, în orașul Buziaș e prilej de mare bucurie! Odată cu marcarea importantei sărbători creștinești, Sfinții Constantin si Elena, moment strâns legat de taina si puterea Sfintei Cruci, Buziașul își deschide porțile oaspeților care doresc să-i treacă pragul, cu un program special, derulat în punctul forte de atracție al orașului, Aeroport! Asociația pentru Dezvoltarea Zonei Buziaș și organizatorul principal Nelu Hudrea propun o după amiază inedită, ce cuprinde o triplă inaugurare: a barului terasă avionului numărul unu, Lisunov, a cofetăriei avionului numărul doi, Antonov și a obiectivului numărul trei, Turnul de control. Mai mult, oaspeții vor putea admira expoziția lui Vio Coman, “Fluturi pe Aeroport” și vor putea asculta recitaluri de muzică folk, pop rock și oldies but goldies. Momentul central va fi o demonstrație aviatică a Școlii de Aviație Aero West.

În urmă cu mai bine de zece ani,  Nelu Hudrea avut curajul și inspirația să pună în valoare un avion, în fapt un model sovietic al avionului Lisunov, care a fost și este emblema Buziașului. Hudrea i-a reamenajat complet interiorul, ulterior extinzându-i utilitatea. Acum, este, fără doar și poate,  punctul de atracție Nr.1 al orașului. Între timp, omul de afaceri a adus și al doilea avion, Antonov, pe care l-a transformat în cofetărie.

Duminică, la orele 17, evenimentul festiv va debuta în prezența europarlamentarului PPU-sl Maria Grapini, care va da startul agendei inedite buzieșene!

“Nelu Hudrea este un extraordinar întreprinzător, plin de idei și inițiative meritorii. Sunt convinsă că sărbătoarea Buziașului va aduna multă lume și că vom petrece o după amiază frumoasă, aproape unii de alții. Vânt în…aripi și o sărbătoare binecuvântată tuturor!”, a declarat Maria Grapini.

[/fusion_text]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *