Ultimele ieşiri la rampă ale perdantului Daniel Constantin stârnesc revolta celor care au fost membri dedicaţi ai Partidului Conservator, partid pe care, în opinia multora, junele Constantin l-a dinamitat cu bună ştiinţă. N-au lipsit şi nu lipsesc nici vocile care-l alătură pe fostul membru PC, de acum şi fostul membru ALDE şi…cine mai ştie dacă acesta-i finalul, structurilor ascunse, de forţă în limbajul vremii, la comanda cărora ar fi acţionat şi mai acţionează încă. Deocamdată, e într-o pauză de butoane.

Declaraţiile cele mai ridicole, însă, în opinia europarlamentarului Maria Grapini – lider conservator recunoscut – sunt cele din pasa de mingi Constantin-Tăriceanu, în care primul îi transmite celui de-al doilea că nu face politică pentru funcţii, deci nu poate fi cumpărat cu funcţii.

“Este incredibil tupeul acestui om! Nu se vinde pentru funcţii, pentru oportunităţi? Păi, exact asta a făcut în toată aşa zisa carieră politică! Asta-i carieră? De când trădătorii au carieră? A distrus Partidul Conservator pe care l-a primit pe tavă, nu a avut niciun merit în creşterea şi dezvoltarea lui! Mergeam prin judete si trebuia să-l prezint ca pe un copil, nimeni nu-l cunoştea! Nu a avut o cariera profesională, nu a fost remarcat cu nimic înainte de a fi președinte PC. I-a trădat pe cei care l-au ajutat să crească, în imagine, funcții, chiar și material! Acum vrea să distrugă încă un partid. Un oportunist, un exemplu de „aşa nu”! Păcat mare că este din generaţia tânără! O face de râs, o compromite total! Un om care trădează o dată va mai trăda… El a trădat de două ori, cine vă garantează că nu va mai trăda? Feriţi-vă de măgăruş  e un titlu de emisiune ce i se potrivește de minune! Domnul Daniel Constantin nu are ce căuta în politica unei democraţii serioase şi credibile. Domnul Constantin e în tagma trădărilor, o tagmă hulită de când istoria…doar că pe el nu-l va consemna nimeni în manuale”, a declarat Maria Grapini.