Europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, preşedinte al umaniştilor din Timiş, i-a convocat, vineri, 29 septembrie, la Voiteg, pe liderii din întreg judeţul, în cadrul şedinţei Biroului Judeţean al PPU-sl. Întâlnirea se desfăşoară la sediul PPU-sl Voiteg, pus la dispoziţie de către consilierul local Karsten Koller, unul dintre umaniştii cu care Maria Grapini se mândreşte.

Problematica propusă vizează chestiuni de organizare, dezvoltare locală şi judeţeană, calendarul noilor acţiuni umaniste, atragerea de noi membri, perspective politice. Tot vineri, umaniştii vor decide perioada de desfăşurare a Conferinţei Judeţene de Alegeri a PPU-sl Timiş.

 “Sunt mândră de oamenii mei! Avem, în Timiş, organizaţii care se mişcă foarte bine, lideri implicaţi activ în viaţa comunităţilor, buni organizatori, empatici la problemele specifice ale semenilor, dar cel mai important lucru este că umaniștii sunt oameni implicați în comunitate, corecți şi dornici să contribuie la schimbarea în bine a comunităților în care trăiesc. O să am ocazia să-i felicit pe cei din Săcălaz, pentru acţiunea organizată de Ziua Mondială a Curăţeniei, în urma căreia am primit reacţii pozitive! Am lipsit o perioadă din ţară şi sunt destule de discutat şi stabilit. Cert este că mişcarea umanistă din Timiş este una activă, importantă!”, a declarat preşedintele umaniştilor, Maria Grapini.