Europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, vine în sprijinul locuitorilor Timișoarei, cu o întâlnire concretă pe o temă de maximă actualitate: accesarea fondurilor europene pentru eficientizarea energetică a locuințelor.

Umanista a avut o serie de discuții cu președintele Federației Asociațiilor de Proprietari Timișoara – FAPT, Constantin Savulov, care i-a solicitat sprijinul direct în prezentarea proiectelor europene și a modalitățile prin care și timișorenii ar putea ajunge beneficiarii acestora.

Maria Grapini a decis, astfel, ca vineri, 20 aprilie, de la orele 16, la sediul cabinetului de europarlamentar, din strada Barbu Iscovescu, să organizeze o întâlnire cu FAPT.

“Îmi doresc să existe cât mai mulți beneficiari din orașul în care trăiesc! Fondurile europene pentru eficientizarea energetică a locuințelor sunt generoase, este timpul ca și România să accelereze lucrurile în acest sens. Am decis să-i ajut, din poziția de europarlamentar, pe timișorenii mei!”, a declarat umanista Maria Grapini.

Cei interesați să participe îl pot contacta pe Constantin Savulov, președintele FAPT, la telefon 0745347173.