Clujul găzduiește, în după amiaza zilei de 23 februarie, o întâlnire grandioasă, cu participare pe măsură, numită International Business Party & Networking, cu tema principală vizând facilitarea comunicării in oportunitățile de business internaționale.

Cu tradiție bine apreciată deja în Ardeal, România, dar și peste granițe, evenimentele economice de la Cluj câștigă teren și interes, datorită seriozității și profesionalismului celor implicați, dar mai ales grație invitaților aduși.  În 23 februarie, Clujul va reuni nume grele din domenii cheie, diplomați, europarlamentari, reprezentanți cu putere de decizie ai mediului de business, manageri, antreprenori, reprezentanți ai mediului juridic, avocați, notari, executori judecătorești, reprezentanți ai administrației locale, medici, arhitecți, artiști și reprezentanți ai mediului academic.

Invitat special al galei International Business Party & Networking este europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, recunoscut drept un foarte bun profesionist în business, economie, mediu de afaceri, fost ministru, om de afaceri de succes, susținător public al dezvoltării IMM-urilor și al unui mediu economic sănătos și corect. Organizatorii clujeni mizează pe intervențiile Mariei Grapini, atât în cadrul secțiunilor de discuții, care se vor libere, deschise, lipsite de formalism, occidentale, dar și pe răspunsurile pe care umanista le va oferi întrebărilor adresate de participanți.

Evenimentul din inima Ardealului va avea în jur de 200 de invitați și se va întinde pe parcursul a minim șase ore, după cum anunță organizatorii.

Lista invitaților International Business Party & Networking cuprinde nume ca Suresh Chitra, ambasador interimar și consul al Indiei în Romania, Moldova și Albania, Maurits Dohmen, CEO Camera de Comerț a Olandei în România, Aurel Chereches, prefect județul Cluj, Mihai Aniței, director Azomureș sau Simona Baciu, fondator Transylvania College.

“Sunt onorată să fiu, din nou, invitata specială a clujenilor, merg în Ardeal cu o mare plăcere și de fiecare dată admir seriozitatea oamenilor și proiectele profesioniste pe care le derulează. România are nevoie de evenimente de business de o asemenea anvergură, de discuții aplicate între specialiști! Mulți dintre noi chiar încercăm  să oferim românilor o economie solidă, un mediu bun pentru dezvoltarea unei afaceri, pentru încurajarea IMM-urilor, care sunt, categoric, motorul economiei, pentru liniște socială! Mulțumesc organizatorilor, voi fi la Cluj, negreșit!”, a declarat invitatul special al evenimentului, umanista Maria Grapini.