Vineri, 6 iulie, la ora 11, la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, se desfășoară Conferința „Economie durabilă, economie de viitor în România”.

Europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, va participa la evenimentul arădean și va lua cuvântul, în calitate de membru al Comisiilor pentru Piața Internă și Protecția Consumatorilor, Transport și Turism respectiv Libertăți Civile, Justiție și Afaceri Interne, dar și în cea de vicepreședinte pe probleme economice al Coaliției pentru Modernizarea României.

Maria Grapini are o experiență importantă și recunoscută în domeniul antreprenorial, a fost un om de afaceri de succes al României, ministru și, acum, cel mai activ europarlamentar român. La Arad, umanista va vorbi și despre proiecte europene, în condițiile  în care țara noastră are oportunități certe, care trebuie valorificate rapid.

La Arad, vor mai fi prezenți reprezentanți ai Ministerului Fondurilor Europene, economiști, profesori universitari, dar și președintele Asociației Center for Balkan Strategies.