Vineri, 30 martie, europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, este invitat permanent al evenimentului de tradiție din Timișoara, Vinvest 2018! Aflată pentru scurt timp acasă, umanista Maria Grapini va fi la Centrul Regional de Afaceri, de la ora 11.
De 15 ani, evenimentul timișorean este locul în care se regăsește întreaga industrie de gen, pentru promovarea produselor din domeniul viticol și pentru discutarea nevoilor și soluțiilor acestei bresle.

În Anul Centenarului, Vinvest își propune să transforme Timișoara într-o veritabilă capitală a vinurilor reprezentative din toate provinciile istorice, cu soiurile românești urmând să se înfrățească și producători din Republica Moldove și țările vecine.
„Felicit organizatorii pentru această acțiune de tradiție si în mod special pe Lucia Pârvu, o veritabilă cunoscătoare a vinurilor românești! A legat-o atât de frumos de Anul Centenarului! În toate evenimentele de promovare a României la Bruxelles, pe care le organizez permanent, prezint și laud vinurile noastre, pentru că merită! Toți vizitatorii noștri străini, prezenți la evenimentele mele, confirmă acest lucru, nimeni nu pleacă fără să-și ia datele de contact ale companiilor producătoare din Timișoara sau regiune!”, a declarat Maria Grapini.