Duminică, 28 octombrie, de la ora 14, la Căminul Cultural din Săcălaz, se va desfășura un eveniment frumos, de toamnă, dedicat în primul rând copiilor, dar și celor care iubesc și prețuiesc acest rodnic anotimp: Sărbătoarea Dovleacului. Evenimentul este organizat de către unul dintre cei mai activi lideri umaniști din Timiș, Cornel Eugen Mureșan.

Invitatul special al zilei va fi europarlamentarul Maria Grapini. Umanista este nelipsită de la acțiunile filialei din Săcălaz și nu uită vreodată să-l felicite pe Mureșan pentru inițiativele numeroase și inedite, din comunitatea aflată la câțiva kilometri de Timișoara. În egală măsură, locuitorii comunei vin, de fiecare dată, să stea de vorbă cu Maria Grapini, să-i transmită problemele și să-i ceară sprijin pentru rezolvarea lor.

“Mă bucură întâlnirea de duminică, sunt nerăbdătoare să văd ce a pregătit, și de această dată, Cornel Mureșan, pentru că știu că vom avea parte de un eveniment cald și interesant! Așa se întâmplă întotdeauna. Ne întâlnim cu numeroși copii, părinți, bunici, oameni dornici să participe la acțiuni culturale, să socializeze și să fie împreună! Felicitări, Cornel, ne vedem, cu toții, duminică!”, a transmis europarlamentarul umanist, Maria Grapini.

Duminică, de la ora 14, toți cei care doresc să-și ofere câteva ore frumoase sunt așteptați la Sărbătoarea Dovleacului de la Săcălaz, cu muzică, voie bună, dovleci de toate felurile și multe surprize! Intrarea este, evident, liberă.