Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, a demonstrat, în de-acum celebra zi de 13 noiembrie, în plenul PE, că România poate fi apărată puternic, dacă îți pasă! Grapini a stârnit un val de emoție națională, după ce le-a transmis mai marilor Europei să ne lase în pace pentru că știm cum se gestionează o democrație solidă, fără intromisiuni nepermise în subsidiaritate și treburi de natură strict internă.

Întoarsă în țară, Maria Grapini continuă, zilele acestea, demersurile pentru salvarea zonelor turistice cu potențial major, uitate de guvernanții locali sau naționali, din felurite motive, birocratice sau financiare, în dauna dezvoltării unui turism care s-ar putea scrie la superlativ și în România.

În crezul asumat de foarte mulți ani, Grapini consideră că “România are încă multe regiuni neexploatate turistic, iar nevalorificarea potențialului, lipsa forței de muncă si a investițiilor sunt principalele probleme care fac ca industria turistică să aibă un ritm de creștere destul de lent”.

În calitate de europarlamentar, membru în Comisia pentru Transport și Turism, umanista a avut numeroase intervenții  în PE pentru susținerea turismului românesc, iar ca fost ministru pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism a inițiat proiecte importante de promovare a potențialului major al stațiunilor turistice din România.

Din debutul mandatului de europarlamentar, Maria Grapini a organizat întâlniri în toată țara, pentru a ști exact care sunt problemele cu care se confruntă cetățenii, mediul de afaceri și administrațiile locale.

Vineri, 16 noiembrie, ora 13, în sala de conferințe a Complexului Tanamera din stațiunea turistică Moneasa, Maria Grapini va fi prezentă la o întâlnire cu reprezentanții administrațiilor locale din zona Arad și oameni de afaceri, pentru a discuta despre situația actuală a stațiunii turistice Moneasa, despre problemele cu care se confruntă mediul de afaceri și administrațiile locale, dar si despre Uniunea Europeană, Parlamentul European sau provocările actuale internaționale.

Toți cei interesați să stea de vorbă cu europarlamentarul umanist, Maria Grapini, sunt bineveniți la întâlnirea de la Moneasa.